Cơ hội thay đổi: Spaghetti bolognese

24. 10. 2018
Hội nghị quốc tế lần thứ 6 về ngoại chính trị, lịch sử và tâm linh

Vážení přátelé vědomého vaření, dnes se Vás pokusíme inspirovat receptem na boloňské špagety. Tímto ze srdce rádi plníme přání našeho kamaráda Sueneého. Napište nám vaše zkušenosti, jak jste si pochutnali.

Petr và Ewa cũng tổ chức các khóa học nấu ăn có ý thức cho các cá nhân và nhóm, nấu ăn tại các sự kiện xã hội và riêng tư. Nếu bạn quan tâm, vui lòng liên hệ với họ trang web hoặc trên FB.

Recept: Boloňské špagety

Recept na 10-12 porcí

Suroviny pro uvaření sojového granulátu:

  • Sojový granulát 1 balení 150 g
  • Česnek 3 str (prolisovat nebo krájet na drobno)
  • Shoyu omáčka 3 PL
  • Sůl kuchyňská 0,5 ČL
  • Vegeta bez glutanu 2 PL
  • Voda pitná 1,5 l

Ostatní suroviny na omáčku:

  • Cibule střední 8ks (nakrájená na kostičky)
  • Sůl kuchyňská 0,5 ČL
  • Mrkev 6ks (nastrouhaná na hrubo)
  • Rajčatový protlak 3ks po 140g
  • Rajčata ve vlastní šťávě 2ks po 400g
  • Česnek 4 str (prolisovat nebo krájet na drobno)
  • Bazalka sušená 3 PL
  • Olej slunečnicový 14 PL

Semolinové špagety 850g

Doba přípravy: cca 40 min

Giải thích: ČL = muỗng cà phê, PL = muỗng súp

Phương pháp:

Vyrobíme si sójový granulát (granulát zalijeme vodou a vaříme až do vyvaření vody, dochutíme.., vymačkáme přebytečnou vodu). Nakrájíme cibulku na kostičky, nastouháme si mrkev na hrubo na struhadle. Rozpálíme olej a dáme smažit cibulku. Připravíme si omáčku: Sekaná rajčata ve vlastní šťávě, smícháme všechny suroviny. Připravíme si omáčku, dochutíme dle své chuti.

Ewa và Petr chúc mọi người ngon miệng

Các bài báo tương tự